Weber nu crede în proiectul minei de grafit din Baia de Fier

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a declarat că nu crede în proiectul de redeschidere a minei de grafit de la Baia de Fier, așa cum a anunțat Nicolae Ciucă, președintele Senatului și candidat al PNL la alegerile prezidențiale.

Anterior, ministrul economiei, Radu Oprea, declara că au fost depuse două proiecte de circa 450 de milioane de euro pentru redeschiderea minei de grafit din Baia de Fier și dezvoltarea de noi tehnologii cu utilizarea grafitului, însă liderul local al PSD nu pare că susține proiectul. 

În timp ce gorjenii trag speranță că ar mai putea fi o activitate de producție în Gorj, liderul guvernării locale, Mihai Weber, spune că este o temă de campanie: ”Cu siguranță e o temă de campanie… E o posibilitate de a redeschide, dar trebuie ceva concret, dar să vii să dai speranțe oamenilor că se va face ceva și nu crezi nici tu ce spui. Eu cred că s-a văzut după fața lor, cât de plouați erau, nici ei nu cred în ce se va întâmpla acolo. Știți că nu dau speranțe oamenilor când se știe că nu sunt realizabile”.

Și liderul USR Gorj, deputatul Radu Miruță, a vorbit întregul mandat despre oportunitățile minei de grafit din Baia de Fier, acum o ruină, iar întâlnirea celor două partide pe un subiect de interes local - PNL și USR- este interpretat de liderul PSD Gorj, Mihai Weber, ca fiind creionarea unei opoziții de dreapta. ”Mă îngrijorează această coaliție. Se discută despre un subiect pe care niciuna dintre aceste formațiuni nu-l stăpânește”, mai spune Weber.

Vizualizări: 532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: