Universitatea e la două puncte de podium după derby-ul din Bănie

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FCU Craiova s-a încheiat cu scorul de  2-0. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a fost victorioasă după derby-ul Olteniei din etapa 26 din Liga  1 şi s-a apropiat la două puncte de podium.

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCU Craiova s-a disputat luni seară, în cadrul etapei cu numărul 26 din Liga 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, iar echipa gazdă a învins cu scorul de 2-0. Scorul a fost deschis în minutul 16, după o centrare a lui Bancu și golul reușit de către Gustavo, care a stabilit și rezultatul primei reprize, scor 1-0. Arbitrul Marcel Bîrsan a comis o eroare gravă de arbitraj în repriza secundă a derby-ului dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova, a informat Pro Sport. Nicușor Bancu ar fi trebuit să vadă al doilea cartonaș galben, într-un moment în care scorul era 1-0 pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf.

În partea secundă a jocului, Baiaram a majorat diferența în minutul 75, după o centrare foarte bună a lui Nistor. Tânărul fotbalist al oltenilor a stabilit astfel scorul final al întâlnirii din Bănie, scor 2-0 pentru Universitatea Craiova.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova rămâne pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, dar se apropie la un punct de FC Voluntari (locul 4) și la două puncte de FC Botoșani (locul 3). De cealaltă parte, FC U Craiova rămâne pe locul 13, cu 26 de puncte.

Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: