Găman e mulţumit de cantonamentul celor de la Pandurii

Pandurii a încheiat stagiul de pregătire centralizată în week-end cu un meci amical. Echipa actuală a lui Mario Găman s-a duelat cu un adversar redutabil, fosta echipă a antrenorului gorjean, CSO Filiaşi, pregătită acum de Victor Naicu.

Pandurii a încheiat un stagiu de pregătire centralizată de zece zile cu un joc de verificare susţinut în compania colegilor din Liga 3, doljenii de la CSO Filiaşi.

Meciul disputat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0, după un meci în care cei de la Pandurii au primit o replică bună de la una din echipele bune ale seriei a 6-a a Ligii 3.

Nici cei de la Pandurii nu s-au forţat prea mult, antrenorul Mario Găman menajând chiar o serie de jucători care au mai acuzat oboseală sau mici probleme medicale. De altfel singurul gol al meciului a fost un autogol al lui Eduard Dina de la Filiaşi care a împins în proprie plasă o centrare a lui Robert Petre.

„A fost o partidă împotriva foştilor mei colegi, cu care am muncit şi am reuşit să obţinem rezultate minunate. A fost o partidă bună din toate punctele de vedere, cu una dintre cele mai puternice echipe ale Seriei a 6-a”, a declarat Găman după meci precizând că s-a temut de oboseala mentală a jucătorilor, mai ales că are deja mulţi accidentaţi: „Fiind ultima zi de cantonament, mi-a fost un pic teamă să nu intervină oboseala mentală şi să avem probleme cu accidentările sau cu o comportare nesportivă, dar, per total, a fost o partidă excelentă. Rezultatul, mă interesează mai puţin. Uşor-uşor, băieţii încep să înţeleagă ce le-am cerut şi încercam să dezvoltăm concepţia noastră de la antrenamente, să se vadă prin jocuri. E îmbucurător că au reacţionat pozitiv”.

Pandurii Târgu Jiu a mai disputat după reunirea lotului trei partide de verificare. Înainte de cantonamentul început în data de 2 februarie gorjenii au mai învins cu 3-0 pe Jiul Rovinari iar în perioada stagiului de pregătire s-au impus cu 3-2 în meciul cu Minerul Costești și cu 2-0 în amicalul cu colega de serie Gilortul Târgu Cărbunești.

Vizualizări: 376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: