Universitatea Craiova pregătește o nouă lovitură în Liga 1

Se apropie încheierea perioadei de transferuri din Liga 1 şi echipele caută jucători pe ultima sută de metri. Yuri a fost disputat de CFR Cluj și Universitatea Craiova iar fundașul brazilian a ales să semneze cu echipa campioană.  Acum Cestor și Bouhenna sunt doriți la Universitatea Craiova, dar gratis.

Universitatea Craiova vrea doi jucători de la CFR Cluj, pe Cestor și Bouhenna. Din informațiie publicate de Prosport, Marian Copilu nu renunță însă la ideea de a-i transfera un fundaș central lui Reghecampf, până la finalul perioadei de transferuri. Fostul conducător din Gruia ar vrea să-i transfere pe Cestor sau Bouhenna și se pare că s-a interesat de cei doi. Doar că Universitatea Craiova n-ar vrea să plătească o sumă de transfer pentru aceștia, iar CFR Cluj se opune transferurilor, în aceste condiții. Asta chiar dacă cei doi vor fi scoși de pe lista cu jucători eligibili, de la LPF, pentru a li se face loc noilor transferuri.

Președintele celor de la CFR Cluj spune că clubul din Gruia preferă să plătească jucători din afara lotului, decât să-i cedeze gratis, dacă nu li se vor găsi alte variante de transfer. „Atât timp cât ofertele vor fi convenabile pentru club, vor pleca jucători. Dacă nu, ne asumăm acest lucru. Pentru că atunci când vrea să transfere CFR, toate cluburile cer bani pe jucători, iar când au nevoie de jucători de la CFR vor să fie lăsați gratis, ori așa ceva este de nepermis. Vorbim de jucători din cadrul echipei campioane, cu care s-a câștigat campionatul. Dar sunt convins că se vor găsi soluții, pentru că sunt jucători de valoare. Deja suntem în discuții și era importantă și finalizarea acestui transfer”, a spus Cristi Balaj, la Look Sport.

Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: