George Tudoran se întoarce la Târgu Jiu

Prezent la un amical al echipei Pandurii disputat la mijlocul săptămânii, fostul pandur George Tudoran a fost nevoit să meargă la cealaltă echipă din oraş pentru că echipa fanion a Gorjului nu poate face transferuri. Liga2.ro a anunţat că Tudoran se va alătura de săptămâna viitoare celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu la antrenamente.


„Dacă la fosta sa echipă n-a putut veni din cauza că Pandurii nu putea efectua transferuri, dar nici plăti un salariu atractiv, mijlocașul de 26 ani, originar din Târgu Jiu, a ajuns în cele din urmă la ACS Viitorul Târgu Jiu”, a anunţat vineri liga2.ro referindu-se la fostul jucător al celor de la Pandurii, George Tudoran, cel care ajunge astfel la echipa de eșalon secund din Târgu Jiu, acolo unde au ajuns în toamnă alți trei foști jucători de la Pandurii: atacantul Gabriel Dodoi, alături de mijlocașii Felipe Acosta și Denis Brînzan. Dodoi şi Brînzan chiar s-au antrenat cu Pandurii toată vara, dar au fost lăsaţi apoi să plece la formaţia de Liga 2 care poate oferi salarii de mii de euro, spre deosebire de echipa aflată în insolvenţă. Din acelaşi motiv al salariului mic ce putea fi oferit, şi Felipe Acosta a fost dat împrumut de cei de la Pandurii la ACS Viitorul, cele două echipe punând bazele unei colaborări de atunci, şi alţi jucători de la Pandurii ajungând la echipa satelit a ACS Viitorul.

Mijlocașul George Tudoran a mai evoluat în Liga 2 la Rapid (2015-2016), Olimpia Satu Mare (2016-2017), Pandurii Târgu Jiu (2017-2019) și Dunărea Călărași (2019-2021).

Vizualizări: 1,588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: