De ce au întrerupt arbitrii zece minute derby-ul Craiovei

Meciul derby de la Craiova dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova a fost întrerupt pentru zece minute. Arbitrii au luat decizia de a trimite jucătorii la vestiare după ce suporterii au tras cu artificii în interiorul Stadionului „Ion Oblemenco”.

Suporterii olteni nu s-au putut abține și au făcut spectacol, de-o parte și de cealaltă, la meciul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova. După nici cinci minute de joc, partida a fost întreruptă după ce suporterii grupării patronată de către Adrian Mititelu au aruncat cu torțe pe teren. Spiritele s-au calmat și partida s-a reluat, însă nu pentru mult timp.

În minutul 10 al partidei, suporterii echipei antrenată de către Laurențiu Reghecampf au oferit răspunsul lor pirotehnic. Aceștia au făcut ceva nemaiîntâlnit pe stadioane, în timpul unui meci: au dat cu artificii în interiorul stadionului.

Arbitrul Marcel Bîrsan i-a trimis pe jucătorii celor două formații la vestiare și observatorul a transmis că la o a treia abatere partida va fi întreruptă definitiv. După aproximativ zece minute de pauză, jucătorii au revenit pe teren și partida a fost reluată.

Suporterii olteni nu s-au duelat doar unul pirotehnic, ci s-au duelat și în bannere. După ce partida a fost întreruptă în două rânduri din cauza materialelor pirotehnice, suporterii au trecut la partea în care au afișat mesaje cu subînțeles.

Bannerele afișate de către suporterii lui FC U Craiova

    „Aveți lexic de canal, doar cu papuci, porc și cal!”

    „Los Platanos din Parcul cu Platani erau mai ultra ca voi și nu cereau nici bani”

    „Abonamente și teste gratis primiți și ceva cașcaval, Peluza Nord: un adevărat program social!”

Bannerele afișate de către suporterii echipei Universitatea Craiova

    „«Toț în negru, toț mascaț!», doar așa umblați pe stradă / Obrajii arși de soare și pământul de sub unghii sau greierii din călcâie «nu trebuie să se vadă»”

    „V-a demascat botoxatu’ că sunteți asistați / Familia Mititelu vă plătește să-i cântați!”

Vizualizări: 746

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: