Un tânăr polițist și-a pus capăt zilelor

Un polițist pe 23 de ani din Capitală a murit în noaptea de miercuri spre joi după ce a căzut de la etajul blocului în care locuia. Potrivit unor surse din anchetă, agentul ar fi fost copleșit de datorii, făcute la pariuri sportive și jocuri de noroc.

Tânărul agent de poliție, în vârstă de 23 de ani, lucra la secția 13 din Capitală și locuia foarte aproape de locul său de muncă. Miercuri seară, la ora 1:40 copleșit de gânduri și cel mai probabil, intrat într-un episod de depresie, polițistul ar fi căzut de la etajul șase al blocului în care locuia cu chirie. Un echipaj SMURD sosit la fața locului a confirmat decesul acestuia.

Se știe că avea și un coleg de apartament, și acesta tot polițist, dar cel mai probabil, agentul care a sfârșit căzând de la etaj ar fi fost copleșit de datorii, mai ales pentru că acesta obișnuia să joace foarte des la pariurile sportive, spun surse din anchetă.

 
Polițiștii de la Omoruri și procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul polițistului a fost transportat momentan la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

Sunt surse care susțin că tânărul este din Gorj, dar locuia cu chirie în București, unde era angajat. 

Depresia, anxietatea și stresul sunt frecvent întâlnite la cei care suferă de dependența de jocuri de noroc. În situațiile extreme, indivizii pot recurge la comportamente auto-distructive, inclusiv autovătămare sau chiar sinucidere, din cauza sentimentelor de neputință și disperare.

Jocurile de noroc pot duce la trădarea încrederii în relațiile personale. Minciunile, secretele și promisiunile nerespectate duc adesea la destrămarea căsniciilor, pierderea prietenilor și înstrăinarea față de familie.

Frustrarea acumulată din cauza pierderilor financiare și a incapacității de a se opri din jocuri de noroc poate duce la izbucniri de violență împotriva celor din jur sau la luarea de decizii impulsive periculoase.


 

Vizualizări: 1,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: