Creștea canabis în pădure

Un tânăr de 36 de ani din Hunedoara e cercetat pentru trafic de droguri de risc. Acesta înființase o cultură de canabis într-o zonă împădurită și greu accesibilă. Procurorii DIICOT i-au stricat planurile după ce i-au descoperit afacerea ilegală. 

Individul a fost arestat preventiv și a fost lăsat fără plantele interzise. 

"Din materialul probator administrat în cauză, a reieșit faptul că, în cursul anului 2024, persoana cercetată ar fi inițiat și dezvoltat, într-o zonă împădurită și greu accesibilă din proximitatea comunei Toplița, județul Hunedoara, o cultură de canabis, formată din 83 de plante, destinată comercializării.

În urma celor 3 percheziții domiciliare efectuate la data de 23 octombrie a.c., au fost descoperite și ridicate aproximativ 420 de grame de canabis, semințe de canabis, recipiente cu diferite substanțe necesare întreținerii culturii, ustensile de grădinărit, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

La data de 23 octombrie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara au dispus reținerea persoanei, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Astăzi, 24 octombrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă a persoanei, pentru 30 de zile", au transmis polițiștii din Hunedoara.

Galerie foto


Vizualizări: 837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: