Percheziții în Gorj și Dolj

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, împreună cu ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, efectuează, azi, 4 percheziții într-un dosar de evaziune fiscală.

Percheziții sunt în Gorj, București, Ilfov și Teleorman. În perioada 15 aprilie 2021 – 31 decembrie 2023, o societate comercială a prejudiciat bugetul de stat cu suma de 220.892 de lei, prin neplata impozitelor și taxelor aferente. Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Într-un alt dosar de evaziune sunt percheziții și în Dolj. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj efectuează, azi, șase percheziții, cinci în județul Dolj și una în județul Brașov. Perchezițiile se efectuează la domiciliile și sediile unor persoane fizice și juridice.

Activitățile sunt efectuate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și înșelăciune.

Se urmărește colectarea probelor în cauza investigată și documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul: polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj.

Efective sporite de polițiști au acționat în comuna Cârcea, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Vizualizări: 1,912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: