Și-a luat iubit tânăr după ce a comandat uciderea tatălui milionar

Banii sunt motivul pentru care Laura Crișan a plătit pentru asasinarea tatălui său, un afacerist milionar din Arad. Bărbatul o amenința că o dezmoștenește.

În urmă cu trei ani şi jumătate, omul de afaceri Ioan Crişan a murit după ce maşina lui a sărit în aer în parcarea unui supermarket. Ancheta părea că nu duce nicăieri, deşi procurorii au urmat piste în mai multe ţări şi au fost audiaţi sute de oameni. Abia acum se conturează o ipoteză-şoc: fiica milionarului ar fi plătit 100.000 de euro unor asasini pentru a scăpa de tatăl ei. Laura Crișan și doi dintre suspecți au fost reținuți. 

Trei persoane ar fi ajutat-o pe fiica lui să-şi ducă la capăt planul diabolic. Un individ a asamblat dispozitivul explozibil cu componente aduse din Serbia, iar ceilalţi doi complici l-ar fi detonat. Omul de afaceri a murit pe loc.

Laura Crişan a moştenit ambele firme ale tatăl său după moartea acestuia: o companie de transport de marfă şi o crescătorie de somn african. Cele două firme aveau în 2021 o cifră toată de afaceri de peste un milion de euro.

Laura Crișan a fost reţinută în noaptea de miercuri spre joi, după mai mult de şase ore de audieri.  Laura Oana Crişan este fosta soţie a deputatului PNL Sergiu Bîlcea, cu care are 2 doi copii. După asasinat, s-a afișat pe paginile de socializare cu un iubit tânăr, în locuri exotice, ceea ce a atras atenția anchetatorilor.

Vizualizări: 2,154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: