Jurnalist din Gorj, agresat

Un reporter de la Gorj TV a fost agresat astăzi, în timp ce filma. Ciprian Mija se întorcea de la serviciu când, în zona CAM din Târgu Jiu, a văzut că un troleibuz a fost implicat într-un eveniment rutier.

Reporterul a scos telefonul să filmeze, dar a fost înjurat și apoi îmbrâncit de șoferul unui autoturism, implicat și el în accident. Imagini, aici.

Troleibuzul a fost lovit din spate de autoturismul care circula cu viteză.

actualizare: Șoferul agresiv era beat

IPJ: "În această seară, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 54 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din localitate, ar fi intrat în coliziune cu un troleibuz care circula regulamentar în fața sa, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

În urma testării bărbatului de 54 de ani cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,28 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus de polițiști la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul a lovit cu pumnii un tânăr, în vârstă de 24 de ani, participant la traficul rutier, fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări."

Vizualizări: 1,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: