Descinderi în Bustuchin

Polițiștii au făcut, joi dimineață, percheziții în localitatea Bustuchin, din județul Gorj, și în alte trei locații din București, Teleorman și Ilfov. Procurorii fac verificări pentru evaziune fiscală. 

Potrivit anchetatorilor, în acest caz, prejudiciul este de peste 200 de mii de lei. Procurorii au fost sesizați de ANAF.

         

"În data de 23.10.2024, poliţiştii din cadrul I.P.J. Gorj – S.I.C.E., cu sprijinul I.P.J. Teleorman, I.P.J. Ilfov şi Poliţiei Municipiului Bucureşti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au efectuat percheziţii în 4 locaţii, din: comuna Bustuchin, judeţul Gorj, municipiul Bucureşti, comuna Botoroaga, judeţul Teleorman şi comuna 1 Decembrie, judeţul Ilfov, la sediul unor societăţi comerciale şi la domiciliul unor persoane fizice, într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj în luna februarie 2024, ca urmare a sesizării A.N.A.F., privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, prevăzute de art. 9 alin. 1 lit. a, b şi f din Legea nr. 241/2005, fiind calculat de către organele de inspecţie fiscală un prejudiciu prezumtiv estimat în cuantum de 220.892 lei, reprezentând TVA, impozit pe veniturile microintreprinderii şi impozit pe venit", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 2,890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: