Un sindicalist speră că Dumnezeu din cer va ajuta CE Oltenia

Jan Popescu, lider al Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO) Rovinari, a declarat recent că speră ca noii membri din conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO), Marius Negru și Alin Cărăgui, să contribuie la prelungirea duratei de viață a companiei dincolo de anul 2026.

Este o dezbatere serioasă pe numirea lui Alin Cărăgui în funcția secretar de stat în minister, însă pare să fie momentul potrivit pentru o dezbatere asupra activității actualului secretar de stat Marius Negru, trimis de PSD acum un an la Ministerul Energiei.

Oricum, indiferent de oamenii trimiși de Gorj în minister, la CEO nu se schimbă prea multe, astfel că liderul sindical apelează acum la puterea divină.


"Sper să își dea mâna și dumnealor și partidele care i-au numit în funcții ca durata de viață a CEO să fie mai departe de 2026. Sper ca aceste două persoane, domnul Marius Negru, domnul Alin Cărăgui, să facă lucruri bune pentru CEO. Să își dea mâna ambele partide și să facă ce depinde ei, până la urmă, Bruxelles, Comisia Europeană, Dumnezeu din cer să prelungească durata de viață a CE Oltenia”, a declarat liderul din cadrul SMEO Rovinari, Jan Popescu.

Vizualizări: 1,827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: