Un primar liberal crede că edilii care s-au anunțat la PSD vor rămâne în PNL

Primarul liberal din Rovinari, Robert Filip, nu e prea convins că primarii care au anunțat că pleacă din PNL și s-au afișat alături de liderii PSD vor face acest pas în final. „Am mai trecut prin alegeri când unii aveau dosarul făcut și la PSD, și la PNL”, spune primarul Filip la un post local de radio.

Primarul a comentat decizia primarilor care au transmis că vor pleca din PNL și vor candida, la anul, pe listele PSD.

“Eu încă cred cu tărie că până la alegerile din 2024, se pot întâmpla o sumedenie de lucruri. Cred că unii dintre ei au fost ademeniți greșit, unii poate au luat o decizie pripită și unii care au fost puși în funcție de liberali vor avea ocazia să se întoarcă. Părerea mea e că se va schimba în timp. Nu poți să te întorci peste noapte, să pui la îndoială viziunea ta pentru care ai pus în funcție. Cred că se pot întâmpla multe în următorul an. Am mai trecut prin perioade în care mulți dintre primari erau cu două dosare făcute: unul la PSD, unul la PNL”, a declarat primarul liberal din Rovinari, într-un interviu la Radio Infinit. 

El a adăugat că și primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a luat o decizie pripită când a decis să se mute la PSD. 

Bineînțeles că până acum niciun primar în funcție nu a făcut pasul oficial la PSD de la PNL. Așa, și-ar pierde mandatul. 

Vizualizări: 2,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: