Un nou angajator în Parcul Industrial Bumbești-Jiu

O nouă firmă în Parcul Industrial Bumbești-Jiu. Este vorba despre un producător de confecții textile ce își va începe activitatea pe data de 1 august. Parcul oferă în prezent spațiu pentru 9 angajatori.

Zeci de persoane vor fi angajate începând cu data de 1 august. Directorul Parcului Industrial Bumbești Jiu, Eftimie Popescu, spune că spațiul a fost predat zilele trecute, iar în perioada următoare vor ajunge și utilajele.

”Ultima predare a unui spațiu de producție a avut loc pentru o societate care are ca obiect de activitate confecții textile. Predarea s-a făcut chiar ieri și așteptăm să se aducă utilajele. Există solicitări de angajare din partea personalului muncitor. Lucrurile merg bine. Este vorba despre 20 de angajări, urmând ca pe viitor numărul acestora să mai crească. Este al 9-lea angajator”, a spus Eftimie Popescu, la Radio Infinit.


În perioada următoare va avea loc reabilitarea rețelei de alimentare cu energie electrică, a mai spus Popescu: ”Este un pas foarte important. Eu sper ca aceasta iarnă să ne găsească cu o nouă rețea de alimentare cu energie electrică la Parcul Industrial din Bumbești-Jiu”.

Vizualizări: 2,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: