UCB Târgu Jiu şi-a îndeplinit obiectivul din cupă

Handbaliştii gorjeni participă la meciurile din Cupa României la handbal, începând de marţi, dar echipa gorjeană a îndeplinit deja obiectivul pentru această competiţie. Conducerea clubului şi-a propus doar prezenţa în şaisprezecimi, acolo unde joacă, din această fază, şi echipele din Liga Zimbrilor.

Turneul este considerat doar un bun prilej de a juca împotriva uneia dintre cele mai bune echipe de handbal masculin, Potaisa Turda, şi o posibilitate pentru antrenori de a rula întregul lot valid, mai ales că nu mai sunt absenţe imporante în acest moment. Totuşi, la acest joc de marţi, cu Potaisa Turda, UCB nu se poate baza pe câțiva jucători de bază, datorită accidentărilor mai vechi, dar şi din alte motive obiective.

Directorul clubului universitar, Virgil Ion Popovici, a precizat deja, înaintea acestui meci, că echipa a îndeplinit obiectivul pentru Cupa României. „Obiectivul nostru pentru această competiție putem spune că a fost îndeplinit prin calificarea în turul următor al competiției, unde intră în competitie echipele din Liga Zimbrilor, cu mult superioare din punct de vedere valoric. Orice partidă disputată în această competiție este un plus la capitolul omogenitate și experiență, în perspectiva noului sezon competițional al Diviziei A la handbal masculin”, a anunţat oficialul UCB, care le-a urat totuşi succes jucătorilor: „Indiferent de rezultat, urăm succes băieților noștri în această dificilă confruntare, care îi așteaptă. Şi la bine, dar şi la greu, rămânem același club îndrăgit de gorjeni”.

UCB Târgu Jiu este singura echipă masculină de handbal seniori din Gorj, dar, din păcate, formaţia nu a avut posibilitatea de a se antrena în ultimul sezon Sala Sporturilor.

Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: