Adversar din Liga Zimbrilor pentru UCB Târgu Jiu în cupă

Handbalistii de la UCB Târgu Jiu va juca cu o formaţie puternică din Liga Zimbrilor în următoarea fază a cupei. Gorjenii vor întâlni Potaisa Turda 16-imile Cupei României, competiţie care are loc la Bucureşti.

La începutul săptămânii, echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu va lua parte la ediția din acest a Cupei României Fan Curier. Întrecerile vor avea loc la București, în perioada 24- 30 mai 2021, în sistem turneu iar formaţia gorjeană va avea un prim adversar de top, Potaisa Turda, formaţie care evoluează în primul eşalon, în Liga Zimbrilor. Oficialii clubului universitar din Târgu Jiu consideră tragerea la sorţi nefavorabilă pentru că vor întâlni cel mai dificil adversar posibil. „Calificată în faza 16-imilor, echipei noastre i-a fost repartizat, prin tragere la sorţi, cel mai dificil adversar posibil. Realist vorbind, pornim din postura de out-sider, mai ales că echipa noastră abia a început pregătirile pentru noul sezon”, a precizat lectorul universitar doctor Virgil - Ion Popovici, director al clubului UCB.

Meciul cu Potaisa Turda este programat marţi, 25 mai, în Sala Rapid, gorjenii având şanse extrem de mici să treacă de vice-campioana țării, puternica echipă AHC Potaissa Turda, care activează în primul eșalon valoric, Liga Zimbrilor. 

Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: