Două victorii și locul şase la turneul final pentru CSS Târgu Jiu

Juniorii baschetbalişti de la CSS Târgu Jiu, grupa U15, a participat la turneul final al acestei grupe de vârstă, desfășurat la Arena de Baschet din București. Sportivii pregătiţi de Ionuț Berca au înregistrat două victorii şi trei înfrângeri la acest turneu, clasându-se pe locul şase.

Baschetbalistii juniori U 15 ai CSS Targu Jiu au evoluat bine la turneul final al categoriei, competiţie care a avut loc în week-end la Bucureşti. Formaţia pregătită de Ionut Berca a încheiat întrecerea finală pe locul şase, având de înfruntat cele mai bune echipe din ţară.

În primul joc al turneului final, juniorii de la CSS Târgu Jiu au trecut de CSS Nr. 5 Paldors București, scor 82-67. În cel de-al doilea joc al turneului echipa de juniori a CSS înregistrase un eșec cu o altă echipă din capitală, Dan Dacian, scor 92-54. Gorjenii au ratat prezenţa în semifinale vineri, după ce au fost învinși de U-BT 1 Cluj-Napoca, scor 69-52. După acest al doilea eşec, juniorii din Târgu Jiu au mai evoluat în alte două meciuri pentru a se stabili clasamentul final iar sâmbătă au învins Îngerii Băniei Craiova, scor 72-54 însă duminică au pierdut ultimul joc al turneului, cu Leii București, scor 65-51.

Campioana acestei grupe de vârstă, Under 15 ani, a fost echipa  Dan Dacian București, fiind urmată de CSS CSM Ploiești și U-BT 1 Cluj-Napoca.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: