Meciurile pentru barajul de promovare/menţinere în Liga 1

CS Mioveni – FC Hermannstadt și Dunărea Călărași – FC Voluntari sunt cele două meciuri pentru barajul de menținere/promovare în Liga 1. După încheierea ultimei etape din Liga 2 s-au aflat care sunt ocupantele locurilor 3 şi 4 ce vor disputa meciurile de baraj.

Ultima etapă a play-off-ului Ligii 2, etapa a 10-a, a stabilit ierarhia finală în grupa celor mai bune echipe din eșalonul secund din această ediție 2020/2021. FC U Craiova e campioana Ligii 2, promovată matematic cu două etape înainte de final și cu o etapă înainte fiind sigură de locul 1. Rapid a promovat matematic de pe locul 2 cu o echipă înainte de final.

În ultima etapă, CS Mioveni a câștigat acasă cu 1-0 meciul cu Rapid și și-a asigurat locul 3, care o duce la barajul de promovare în Liga 1 contra echipei clasate pe locul 8 în play-out-ului Ligii 1, FC Hermannstadt.

Cu remiza de pe ”Ion Oblemenco”, 0-0 cu FC U Craiova, Dunărea Călărași a terminat pe locul 4 în play-off-ul Ligii 2 și va juca baraj de promovare în Liga 1 cu formația clasată pe locul 7 în play-out-ul Ligii 1, FC Voluntari.

FK Csikszereda și ASU Poli au terminat la egalitate jocul de la Miercurea Ciuc, scor 2-2, și au încheiat sezonul pe ultimele două poziții în play-off-ul Ligii 2, 5, respectiv 6.

Din Liga 1, au retrogradat direct în Liga 2 echipele Politehnica Iași și Astra.

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: