Antrenorul gorjean al momentului, la final de contract cu CSO Filiaşi

Antrenorul gorjean Mario Găman mai are contract cu CSO Filiaşi până la data de 30 iunie dar speră să continue la formaţia doljeană. După ce a condus practic serie o mare parte din acest sezon, CSO Filiaşi a ratat promovarea dar şi-a consolidat o echipă puternică.

CSO Filiaşi nu a putut trece de Corona Braşov la meciul de baraj, dar antrenorii gorjeni ai doljenilor, Mario Găman şi Bobi Staicu sunt mulţumiţi de lotul pe care l-au avut la dispoziţie şi de rezultatele muncii lor. Având rezultate bune în sezonul petrecut pe banca doljenilor, cei doi se gândesc să continue la Filiaşi şi după expirarea contractelor şi aşteaptă discuţiile cu conducerea clubului. „O să ne vedem cu domnul președinte Florin Spînu și cu băieții, să vedem ce avem de făcut. Contractul meu se va termina în luna iunie. Cu siguranță, îmi doresc să am o continuitate, să mergem pe aceeași linie, să învățam din greșeli și să construim ceva mult mai puternic și cu mai multă personalitate”, a declarat Găman care a recunoscut că el şi colegul Bobi Staicu au avut şi alte oferte dar prima alegere este CSO Filiaşi: „Suntem în discuții și noi cu încă două-trei echipe, dar prima opțiune a mea, cu siguranță, va fi Filiași. Dacă Dumnezeu va considera ca să continuăm, o facem cu drag. Cu aceeași pasiune și cu mentalitatea pe care am construit-o anul acesta”.

În ceea ce priveşte ratarea promovării, Găman recunoaşte că la preluarea echipei nici nu se gândea la un parcurs atât de bun şi nici că echipa ar putea ajunge la barajul de promovare. Cei doi antrenori gorjeni au construit mai întâi o echipă competitivă, aducând şi jucători tineri dar şi foşti fotbalişti de la Pandurii care aveau experienţă în Liga 2 şi chiar în Liga 1.

Vizualizări: 590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: