Frigănele. Rețeta simplă și gustoasă de frigănele
Frigănele. Frigănelele sărate sunt un adevărat deliciu culinar, ba mai mult, acestea se pregătesc și rapid. Iată cea mai simplă rețetă.
Frigănele. Versiuni internaționale
Portugalia și Brazilia:
Atât în Portugalia cât și în Brazilia, rabanadele sunt un desert tradițional de Crăciun.
Franța:
În Franța, "pain perdu" are o gamă largă de variații regionale.
India:
În India, Bombay Toast este un fel de mâncare vândut pe „străzile din Mumbai” de către vânători și vânzători, Bombay Toast este denumit și Sweet French Toast (Paine franceză dulce).
Germania:
În Germania, Arme Ritter (Cavalerii săraci) sau Pofesen sunt cel puțin cunoscute încă din secolul al XIV-lea (menționate în Deutsches Wörterbuch (Dicționarul german) de către frații Grimm).
Iată cea mai simplă și rapidă rețetă pentru frigănele
Ingrediente pentru Frigănele:
- câteva felii de pâine veche
- 4 ouă
- 8 linguri lapte
- cașcaval ras
- ulei
- sare și piper
Cum se prepară Frigănelele
Frigănele. Se bat ouăle cu laptele, apoi se adaugă sarea şi piperul, după gust. Citește mai mult pe wowbiz.ro