UCB Târgu Jiu a stabilit un obiectiv prea dificil de atins

Promovarea în Liga Zimbrilor nu pare un obiectiv pe măsura lotului actual al UCB Târgu Jiu, chiar dacă s-au făcut o serie de transferuri bune în iarnă. Handbaliștii universitari nu par să se regăsească în acest peisaj al luptei la promovare unde nu au câștigat nici un joc din play-off.

Play-off-ul pentru promovarea în Liga Zimbrilor se dovedește deja o luptă prea grea pentru handbaliștii de la UCB Târgu Jiu. Promovarea este totuși un obiectiv din ce în ce mai îndepărtat pentru universitarii gorjeni care au pierdut toate cele patru meciuri din această fază a competiției.

Porniți la acest drum cu optimism și încredere, jucătorii par să își fi arătat limitele în prima parte a sezonului. Oricum, și calificarea în play-off a fost un succes mare pentru o echipă mică cum este cea din Târgu Jiu, dacă ne referim în primul rând la buget, dar și la lot.

Ultima înfrângere a fost suferită în fața echipei CSM Făgăraș, oaspeții reușind să se impună în meciul disputat în Sala Sporturilor cu scorul de 38-31. Vlad Bondoc a fost cel mai bun marcator al universitarilor cu 7 reușite, urmat de Manole (6), Mledenciu (5), Stali (5), Predan (3), Mladin (2), Berculescu (1), Constantinescu (1) și Lăcătușu (1).

Conducerea recunoaște inferioritatea echipei dar nu are ce să le reproșeze jucătorilor. „Am pierdut, din nou, în play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor la handbal masculin, cu scorul de 31-38 (13-17) împotriva unei echipe, CSM Făgăraș, superioară valoric și tactic. Nicio înfrângere nu va lua din meritul antrenorilor și jucătorilor, care au reușit performanța de a se califica în această fază a competiției”, a fost remarca directorului clubului UCB, Virgil Popovici, după acest ultim meci pierdut.

Vizualizări: 401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: