CSM Târgu Jiu, învinsă de campioana Rapid

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea de duminică cu Rapid București, scor 26-31. Angela Pușcaș și Alexandra Gavrilă, ambele cu 6 goluri, au fost cele mai bune marcatoare din tabăra gorjeană.

În urma acestui eșec CSM Târgu Jiu se menține pe locul 10 în Liga Florilor, cu 18 puncte acumulate.

Peste 1200 de spectatori au luat cu asalt Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru a vedea duelul dintre CSM Târgu Jiu și Rapid București. „Spectacolul handbalistic oferit de cele două echipe a fost ”deturnat” în mai multe rânduri de brigada de arbitri, care prin maniera lor de a conduce meciul, prin deciziile pe care le-au luat de-a lungul acestei confruntări, nu au făcut decât să irite publicul spectator de la Târgu Jiu venit să-și susțină echipa favorită, dar să vadă Rapidul, campioana în exercițiu a României. Și nu puține au fost deciziile brigăzii de fluierași care au stârnit nemulțumire în rândul suporterilor gorjeni, mare parte dintre ei foarte buni cunoscători ai acestui sport”, a anunțat csmtargujiu.ro în cronica acestui meci.

CSM Târgu Jiu a dat o replică solidă campioanei en-titre a României, Rapid București. Handbalistele lui Liviu Andrieș s-au luat la ”trântă” cu echipa care are în componență mai multe jucătoare de echipă națională, jucătoare care au în palmares numeroase participări la campionatele europene, mondiale, la Olimpiadă, sau în cupele europene. Gorjencele nu s-au speriat de bogatul palmares al adversarelor și le-au făcut viața grea rapidistelor în Sala Sporturilor, fiind susținute necondiționat din primul și până în ultimul minut de un public fantastic.

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: