Remiză la primul meci oficial din 2023

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a deplasat pe terenul echipei Metaloglobus pentru primul meci oficial din acest an. Deși porneau favoriți la acest meci, oaspeții s-au întors doar cu un punct din deplasare.

ACS Viitorul spera să obțină victoria în duelul de sâmbătă, din etapa a 17-a de Liga 2, cu Metaloglobus, de pe teren advers dar s-a întors cu un egal, rezultat bun având în vedere faptul că a evoluat o repriză în inferioritate numerică pentru că unul dintre străinii transferați recent a luat cartonaș roșu.

Metaloglobus a dominat cea mai mare parte a meciului dar nu a reușit să înscrie în fața adversarului rămas în inferioritate, astfel că meciul cu ACS Viitorul Târgu Jiu s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. În minutul 54 Charles Acolatse a primit al doilea cartonaș galben în acest meci,  pentru un fault inutil, și a fost eliminat. Africanul se afla la debutul la ACS Viitorul Târgu Jiu, la fel ca și antrenorul Călin Cojocaru, care, conform liga2.ro, a fost trecut pe foaia de joc director tehnic, semn că postul de antrenor principal este deținut în continuare de fostul antrenor Florin Stângă, cel care a plecat fără explicații de la echipă. Și probabil fără să rezilieze contractul.

Vizualizări: 419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: