Suporter căzut din tribună după ce a leșinat din cauza gazelor lacrimogene

FC U Craiova a primit vizita celor de la CS Mioveni în etapa 27 din Superliga, pe stadionul „Ion Oblemenco”, oltenii reușind să câștige meciul cu scorul de 2-1. Finalul meciului a fost însă unul tensionat cu gaze lacrimogene ajunse din greșeală în tribune și un suporter căzut din tribună după ce a leșinat.

În minutul 77, arbitrul delegat de CCA a oprit partida după ce un suporter prezent la meciul dintre FC U Craiova și CS Mioveni a căzut din tribună. Acesta ar fi întâmpinat probleme medicale după ce jandarmii prezenți pe arenă au folosit gaze lacrimogene, după cum a informat ProSport.

Ambulanța a pătruns rapid pe suprafața de joc pentru ca medicii prezenți la meciul FC U Craiova – CS Mioveni să îi acorde îngrijiri medicale suporterului care a căzut din tribună. Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă și-a revenit după intervenția medicilor.

Nu doar spectatorii au avut probleme din cauza gazelor folosite de către jandarmi, ci și jucătorii celor două formații au acuzat probleme de respirație.

În urma acestui incident, Jandarmeria Craiova a emis un comunicat prin care să ofere explicații cu privire la cele întâmplate. Reprezentanții jandarmilor au explicat că gazele lacrimogene s-ar fi declanșat accidental. „Spre finalul partidei de fotbal, având în vedere stările conflictuale dintre membrii peluzei și suporterii din Tribuna a doua, a fost necesară realizarea cordoanelor de jandarmi în interiorul arenei sportive pentru a preveni escaladarea conflictului. În momentul deplasării jandarmilor, s-a declanșat accidental un dispozitiv iritant lacrimogen. În urma acestui incident, conducerea unității a dispus verificarea împrejurărilor care au condus la producerea acestei situații. Pe această cale, ne exprimăm regretul pentru producerea acestui eveniment”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Craiova.

Vizualizări: 675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: