Optimism înaintea primului meci oficial din noul an

ACS Viitorul Târgu Jiu va debuta sâmbătă cu primul meci oficial din acest an. La echipa preluată în această iarnă de Călin Cojocaru domnește optimismul după ce în meciurile amicale jucătorii nu au cunoscut eșecul.

E adevărat că în perioada de pregătire echipa care se pregătește la Târgu Jiu nu a întâlnit nici un adversar de Liga 2 ci doar echipe din ligile inferioare dar nici adversarul din această etapă, Metaloglobus nu pare să fie unul care să pună probleme serioase. Bucureștenii sunt pe ultimele locuri din Liga 2, mai aproape de Liga 3 decât de salvarea de la retrogradare.

Cu un lot întărit în această iarnă, ACS Viitorul abordează partida cu mare optimism și cu un moral bun, antrenorul Cojocaru speră ca jucătorii să păstreze atitudinea din perioada de pregătire: „Consider că ne-am pregătit corespunzător. Băieții au avut o atitudine foarte bună, atât la antrenamente, cât și la meciurile amicale. Este foarte bine pentru încrederea noastră că nu am avut eșecuri în amicale, dar lucrul acesta ne responsabilizează și mai mult să continuăm și în meciurile oficiale cu aceleași rezultate, fiindcă acolo ne interesează cel mai mult. Trebuie însă să avem tot timpul o atitudine corespunzătoare”.

Primul meci oficial din 2023 va începe sâmbătă, de la ora 11:00.

Vizualizări: 245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: