Măgura Cisnădie acuză arbitrajul de la Târgu Jiu și a depus memoriu la federație

Clubul Măgura Cisnădie a depus un memoriu la Federația Română de handbal acuzând arbitrajul de la meciul din Cupa României de la Târgu Jiu. Formația sibiană a fost eliminată din cupă de CSM Târgu Jiu dar antrenorul oaspeților a reclamat arbitrajul de la acest meci.

După ce Măgura Cisnădie a fost eliminată joi din cupă, pierzând meciul disputat la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu CSM Târgu Jiu, scor 24-27 (13-14), oficialii clubului sibian au depus memoriu la Federația Română de Handbal, informează oradesibiu.ro. Oaspeții jocului de cupă de la Târgu Jiu cer suspendarea arbitrilor A. Manafu (București) și D. Pavel (Buzău), cei doi arbitri care au fost supervizați în jocul de la Târgu Jiu de către I. Șerbu (București).

„Oficialii de la Măgura Cisnădie au trimis vineri, prin e-mail, memoriul la Federația de Handbal, urmând a prezenta ulterior și clipuri video cu înregistrarea fazelor în care acuză că au fost dezavantajați. Rămâne de văzut care va fi răspunsul Comisiei de Arbitri din cadrul Federației, în privința arbitrajului la acest meci”, a informat sursa citată.

La conferința de presă susținută la finalul jocului de la Târgu Jiu, antrenorul echipei din Cisnădie, Alexandru Weber, a protestat voalat la adresa arbitrajului. ”Ați văzut cum s-a desfășurat meciul, bănuiesc că ați fost în sală, nu am nimic de comentat, dar o să punem meciul online, să vadă toată lumea cum s-a disputat. Nu insinuez nimic, pur și simplu nu am nimic de comentat. Atât! Nu pot să vă spun unde s-a făcut diferența, pentru că ea are prea multe cauze” a spus Alexandru Weber.

De altfel, antrenorul echipei din Cisnădie a avut tot meciul de la Târgu Jiu ceva de comentat la adresa arbitrajului, intrând în dispute verbale cu arbitrii.

Sibienii nu sunt la prima peripeție de acest gen, pentru că au mai făcut memoriu în acest sezon după  partida de campionat, Gloria Bistrița Năsăud – Măgura Cisnădie, scor 36-29. Atunci arbitrele acelui joc au fost suspendate pentru trei etape, după greșelile făcute împotriva echipei sibiene.

Galerie foto


Vizualizări: 1,323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: