Dublă participare la Campionatul Naţional Universitar de Atletism în Sală

Două atlete cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu - CS Pandurii, Alina Eremia și Andreea Chivoiu, participă în acest week-end la Campionatul Naţional Universitar de Atletism în Sală, care se desfășoară la Bacău. Atletele care se pregătesc la Târgu Jiu au mers în Moldova cu gândul la medalii.

Competiția de la Bacău este un nou prilej pentru campioanele de la Târgu Jiu de a-și îmbogăți palmaresul, de această dată într-o competiție de sală. Alina Eremia, pregătită de profesorul Ion Bură, va lua startul în probele de 1500m și 3000m, iar obiectivul este unul cât se poate de clar: Alina vrea să urce pe podium în ambele curse. ”Vreau să scot un timp cât mai bun în ambele curse și să urc pe podium”, a declarat Alina Eremia înainte de plecarea spre Bacău pentru csmtargujiu.ro.

Și Andreea Chivoiu, campioană națională la alergare montană pe distanță lungă, titlu obținut în 2022, va lua startul în două curse la Universitarele de la Bacău. Atleta cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu - CS Pandurii, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Bură, va alerga în cursele de 800m și 1500m. Andreea a tras tare la antrenamente pentru a scoate un timp cât mai bun în competiția de la Bacău. ”Obiectivul meu este să fac un barem cât mai bun, fiindu-mi necesar la competițiile ce vor urma în acest an și poate chiar un loc pe podium”, a declarat Andreea Chivoiu.

Vizualizări: 437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: