Gilortul, învinsă în meci de pregătire de Minerul Costești

Meciul amical disputat în acest week-end la Târgu Jiu între Gilortul Cărbunești și Minerul Costești s-a încheiat cu scorul de 2-3, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1. Pentru gazdele de la Cărbunești au înscris: Bogdan Dănăricu (25’ - penalty), Alexandru Avramescu (76’).

Gilortul Cărbunești a pierdut cel de-al patrulea meci de pregătire, disputat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, în fața formației de Liga 3, Minerul Costești. Eșecul a venit însă pa fondul unei evoluții bune a jucătorilor în prima parte a meciului, după cum remarcă organizatorii acestei partide. „Băieții noștri au repetat evoluțiile bune din primele partide de pregătire doar în prima jumătate de oră, atunci când au dominat jocul, și-au creat câteva ocazii de gol și chiar au reușit să marcheze prin Bogdan Dănăricu de la punctul cu var, după faultul asupra lui Dragoș Săulescu. Cu nouă minute înainte de final, oaspeții egalează pe contraatac prin Răzvan Dinu. În minutul 54, Dan Fierbințeanu trece Minerul în avantaj, șutul acestuia fiind deviat de Dogaru în poarta apărată de Iuțalîm. Corner de pe dreapta Minerul, Florin Niță profită de lipsa de marcaj a jucătorilor noștri și înscrie din suprafața de poartă pentru 1-3. Alexandru Avramescu îl învinge pe Denis Vlădoi cu un șut la vinclu de la 25 m. La ultima fază a meciului, Silviu Pobirci are egalarea în gheată, dar trimite alături de lângă bara porții vâlcene”, se arată în cronica acestui joc postată prompt de cei de la Gilortul, așa cum i-au obișnuit deja pe suporteri.

Pentru echipa gazdă nu au putut evolua, din diverse motive, jucătorii  Ionuț Gîlcescu, Denis Bucur și Răzvan Calotă.

Gilortul va juca următorul meci de pregătire împotriva formației Viitorul Dăești, meciul fiind programat miercuri, 1 martie, la Fedeleșoiu.

Vizualizări: 513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: