Trei victorii în amicale pentru echipa lui Flavius Stoican

Echipa pregătită de Flavius Stoican a ajuns la a treia victorie consecutivă în meciurile de pregătire. În ultimul amical susținut înainte de stagiul de pregătire din Antalya reșițenii au întâlnit Jiul Petroșani, formație pe care au învins-o cu 3-1 deși au marcat de patru ori.

Ultimul meci amical al echipei pregătite de Flavius Stoican a avut loc pe terenul sintetic al Complexului Sportiv ”Mircea Chivu” din Reșița. Gazdele au înscris tot patru goluri, însă de această dată echipa antrenată de Flavius Stoican nu a mai câștigat cu 4-0, cum o făcea în precedentele două teste, ci a câștigat cu scorul de 3-1, golul oaspeților de la Petroșani fiind de fapt un autogol. 

Echipa din Valea Domanului a primit o zi liberă după care va pleca în cantonament în Turcia.

După ce sâmbăta trecută a trecut cu scorul de 4-0 de CSM Deva, liderul Seriei a 7-a a Ligii 3, iar miercuri a învins cu 4-0 CS Timișul Șag, a doua clasată în Liga a 4-a Timiș, CSM Reșița a reușit astfel o victorie și în cel de-al treilea amical din această perioadă de pregătire de iarnă.

Mihai Dolghi, Luca Napoleone și Gabriel Gomboș au înscris pentru echipa lui Flavius Stoican, în timp ce petroșănenii au beneficiat de un autogol, după un șut din afara careului și o deviere nefericită a lui Erico da Silva în propria poartă.

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: