Tânăr din Gorj, dat exemplu de Poliția Română

Tânărul voluntar care a găsit băiatul de 10 ani, dat dispărut, vineri, în Gorj, a fost dat exemplu de Poliția Română, pe Facebook. El a fost cel care a reușit să-l găsească pe Alexandru, la aproape nouă kilometri de locul dispariției. Forțe impresionante s-au mobilizat pentru căutarea băiatului, iar misiunea a avut un final fericit. 

"Astăzi aplaudăm implicarea domnului Cristi! El este un voluntar din Motru, județul Gorj, care a participat alături de noi la căutările unui copil. 

Alex, copilul din imagine, în vârstă de 10 ani, se afla cu mama lui la marginea unei păduri din localitate și la un moment dat a dispărut. 

Ne-am mobilizat cu toții, dar cu grijă, deoarece pe Alex orice fel de zgomote puteau să îl sperie și mai tare. Nu puteam să strigăm după el, așa că am cutreierat pădurea în lung și în lat. 

Și aici apare Cristi, în această întâmplare cu final fericit… Alex a fost găsit la 9 km de locul dispariției.

Mulțumim întregii echipe de căutare, respectiv celor 100 de voluntari, reprezentanților din Gorj ai ISU, IJJ, SDN, Salvamont, echipei de off-road, reprezentanților Asociației de vânătoare, Direcției Silvice, Poliției Locale Motru și autorităților publice locale, pentru implicare și devotament", a fost mesajul postat pe Facebook de Poliția Română.

Vizualizări: 5,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: