Creșă nouă în Motru

O creșă va fi ridicată de la zero în municipiul Motru. Investiția are o valoare de peste opt milioane de lei, iar banii vin de la Ministerul Dezvoltării. Autoritățile au anunțat că lucrarea va fi gata într-un an. Tot în curând, vor începe lucrările și la o bază sportivă, ridicată tot cu fonduri de la Minister.

Pentru ambele proiecte, autoritățile au atras peste 10 milioane de lei, fonduri ce vor veni de la Ministerul Dezvoltării. Ambele proiecte vor fi demarate în curând și ar trebui să fie gata în 12 luni.

“Este o creșă nouă. Avea termen pentru licitație în martie și o bază sportivă Tip II, cu 180 de locuri. Este pregătită licitația în aprilie. Vor începe lucrările în acest an. Toate aduc și locuri de muncă. Termenele de execuție sunt de 12 luni de zile. 20 de miliarde de lei vechi sunt pentru baza sportivă și undeva la 87 de miliarde de lei vechi pentru creșă, cu tot cu dotări”, a declarat primarul din Motru, Cosmin Morega.

Creșa va fi una la standarde europene, cu 40 de locuri. Va avea dormitoare, săli de joacă, bucătărie, sală de festivități și cabinet medical, dar și un spațiu de joacă în aer liber.

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: