Surpriză la Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu Rapid

Moralul jucătorilor Universităţii Craiova este la cote destul de scăzute după eșecul cu Farul. Jucătorii au fost muştruluiţi public de preşedintele clubului, Sorin Cârţu, atât pentru prestaţia şi rezultatul din fieful liderului, cât şi pentru declaraţiile ulterioare, conform cărora lupta pentru titlu s-a încheiat din punctul lor de vedere.

Conducătorii clubului din Bănie au încercat să le refacă moralul juveţilor din lotul lui Neagoe şi printr-o acţiune de socializare cu cei mai mici dintre fanii Universităţii Craiova. Câteva sute de copii de la diverse şcoli de fotbal din Bănie şi nu numai au primit acceptul de a-i vizita pe Koljic şi compania la antrenamentul de joi, asaltându-i pentru fotografii şi autografe, a informat ProSport.

Dacă fanii adulţi nu debordează de optimism şi le sunt prea dragi actualii componenţi ai echipei din Bănie, cei mici s-au bucurat nespus de întâlnirea cu favoriţii lor şi le-au urat succes pentru duelul cu Rapid, programat chiar de Paşte, duminică, de la ora 21.

„Emoții și iubire alb-albastră la antrenamentul de astăzi al Universității Craiova. Jucătorii Științei au fost luați cu asalt de puii de „lei” veniți să îi încurajeze înaintea derby-ului cu giuleștenii. Mereu alături de voi, copii! Ne vedem în „Vulcan”!” a fost mesajul clubului din Bănie.

Suporterii olteni sunt şi ei deznădăjduiţi după ce favoriţii au ratat şi al doilea obiectiv al anului. Eliminaţi prematur din Cupa României, alb-albaştrii au dat chix şi în lupta pentru titlu, iar fanii şi-au pierdut încrederea că se mai poate face performanţă în Bănie.

Vizualizări: 2,632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: