Campionii Gorjului la Juniori U 15 sunt copii de la CSM Târgu Jiu

Echipa de Juniori C a CSM Târgu Jiu este noua campioană a Gorjului, după ce a câștigat Campionatul Județean U15. Echipa pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin s-a impus în fața celor de la Kinder ML, scor 3-0, în etapa intermediară și a câștigat acest sezon la categoria sa de vârstă.

Proiectul fotbalistic juvenil de la CSM Târgu Jiu a început să dea roade, anunță clubul primăriei după ce marți, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, juniorii C de la CSM Târgu Jiu și-au adjudecat titlul de campioni ai județului Gorj la categoria U15.

Echipa de juniori a CSM Târgu Jiu mai avea nevoie de doar un singur punct pentru a câștiga și matematic titlul, dar a jucat, ca de fiecare dată, la victorie. „Juniorii au reușit o primă repriză excelentă. La pauză CSM Târgu Jiu avea 3-0 pe tabela de marcaj și titlul deja adjudecat. Băieții lui Alin Poenaru și Cătălin Trofin au dominat și partea secundă, fără să mai înscrie. S-a terminat 3-0 și trofeul va poposi în vitrina CSM Târgu Jiu”, a anunțat cu mândrie csmtârgujiu.ro

Alin Poenaru și-a felicitat jucătorii pentru munca depusă de-a lungul acestui sezon și deja a stabilit obiectivul pentru viitorul sezon competițional: calificarea în Liga Elitelor la nivel național: ”A fost un joc pe care l-am început bine, astfel că la pauză conduceam cu 3-0. În repriza a 2-a am făcut toate cele 7 schimbări și am dat șanse și celor care au jucat mai puțin. Am dominat și în repriza a 2-a, dar nu am reușit să mai înscriem. Felicit copiii pentru munca depusă în acest an competițional. De acum înainte ne vom pregăti pentru următorul campionat, când vom juca pe categoria noastră de vârstă, și sper că ne vom califica în liga elitelor la nivel național”.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Robert Roșca 2g și Robert Goșa 1g.

CSM Târgu Jiu Juniori C: Manolache Răzvan, Tănăsescu Dragoș, Camin Eduard, Nistor Lorenzo, Mărășescu Dragoș, Vintilescu Andrei, Radu David, Fometescu Alexandru, Cosacu Ianiss, Holdon Darius, Stângaciu Andrei, Bîrsescu Raul, Gurică Alexandru, Breazu-Imre Ștefan, Ciocioman Darius, Văcaru Ianis, Vasiloiu Răzvan, Oiță Fabian, Roșca Robert, Șerban Eric, Goșa Robert, Mărgineanu Fabian, Eric Gângu, Patric Cioană, Mihai Perșu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin.

Galerie foto


Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: