Suporterii Universității Craiova vor să boicoteze meciul cu Rapid

Suporterii Universității Craiova sunt supărați după ce favoriții lor și vor să boicoteze meciul cu Rapid. Oltenii au bifat două remize și o înfrângere în play-off-ul Superligii și i-au supărat pe fani.

Universitatea Craiova primește vizita Rapidului în etapa a 4-a din play-off-ul Superligii, duminică, 16 aprilie, ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar oficialii formației din Bănie vor ca suporterii să umple arena la ora meciului.

Astfel, aceștia au postat pe contul de Facebook al echipei un mesaj prin care îi îndeamnă pe suporteri să își achiziționeze tichete și să meargă la derby-ul cu Rapid de duminică seara, însă reacția ultrașilor nu a fost cea așteptată.

Suporterii formației patronate de Mihai Rotaru nu s-au mai abținut după ce echipa favorită a fost învinsă de Farul Constanța, scor 3-2, și au reacționat pe rețelele de socializare.

„Nu mai speriem pe nimeni! Dacă îmi fac echipă în cartier, în două săptămâni jucăm cu Craiova fără să treacă de jumătatea terenului… Cârjele campionatului” / „Să venim la meciurile acestor jucător ce nu joacă nimic? Niciodată” / „Să vă fie rușine, un nou sezon RATAT, ca multe altele…” / „Demisia Cârțu și Neagoe!” / „Demisia Cârțu și aduceți 11 FOTBALIȘTI, nu jucători de fotbal…” / „Dacă vor veni 5000 va fi bine, dar nu cred. Ne-am săturat de voi…”, sunt mesajele postat de suporterii din Bănie.

În cele trei meciuri jucate de formația patronată de Mihai Rotaru în play-off-ul Superligii, Universitatea Craiova a luat doar două puncte. Trupa din Bănie a remizat cu FCSB, scor 1-1, și CFR Cluj, scor 1-1, iar cu Farul Constanța a pierdut la Ovidiu, scor 2-3.

Universitatea Craiova este obligată să obțină un rezultat favorabil cu Rapid, deoarece o înfrângere i-ar trimite pe olteni pe locul 5, în locul echipei lui Adi Mutu.

Vizualizări: 1,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: