Săptămână plină de fotbal pentru copii și juniori

Săptămâna premergătoare sărbătorilor pascale va fi una plină de fotbal pentru juniorii CSM Târgu Jiu. Deși sunt în vacanță școlară, fotbaliștii juniori nu au pauză pentru că vor juca două etape din campionat, una fiind etapă intermediară.

Va fi o săptămână cu două etape la copii și  juniori anunță csmtargujiu.ro care publică programul tuturor grupelor clubului.

Primii care deschid seria meciurilor din această perioadă sunt Juniorii D și E pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu, care se vor duela cu grupele de la Atomic Lions. ”Sperăm să începem bine această săptămână. Eu cred că vom avea parte de două meciuri bune, chiar dacă venim după o perioadă cu multe jocuri, în compania unor echipe foarte bune, atât la 2012, cât și la 2011. Sperăm sa trecem peste oboseala acumulată și să facem două partide bune”, a precizat  Bobi Staicu, antrenor Juniori D și E CSM Târgu Jiu.

Marți, 11 aprilie, este rândul juniorilor D și E să evolueze într-o nouă etapă de campionat. Micuții fotbaliști pregătiți de Florin Popete, Adrian Popescu și Cătălin Trofin se vor duela cu grupele de la Jiul Rovinari. „Întâlnim două echipe cu rezultate foarte bune atât la juniori D, cât și la juniori E. Vor două jocuri în care ne dorim să vedem la lucru toți băieții și să practicăm un joc plăcut”, a declarat  Florin Popete, antrenor Juniori D și E CSM Târgu Jiu 2.

Etapa intermediară va fi încheiată de Juniorii C, grupă antrenată de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, care vor juca contra celor de la Kinder ML. Juniorii C mai au nevoie de un singur punct pentru a câștiga titlul în Campionatul Județean U15 iar antrenorul Alin Poenaru este încrezător în victorie: ”Marți întâlnim un adversar mai ușor la prima vedere. Este o echipă care joacă tot ca și noi, cu copii mai mici, dar talentați. Sper să iese un joc frumos din care sa ieșim învingători și să devenim și matematic campioni județeni”.

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: