Atletele din Târgu Jiu, pe podium la Campionatul Național de Alergare pe Șosea

Atletele din Târgu Jiu au reușit să urce pe podium la întrecerea națională care a avut loc în week-end la București. Este vorba de cea de-a doua ediție a Campionatului Național de alergare pe șosea 5 km, întrecere rezervată juniorilor 1 (U20), dar și tineretului (U23), din cadrul Crosului „USAMV”.

 La startul cursei s-a aliniat și atleta Andreea Chivoiu, sportivă cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, alături de alte trei atlete ale CS Pandurii.

Cursa s-a disputat pe un traseu de 2,5 Km aflat în campusul Facultatii de Agronomie. Gorjeanca Andreea Chivoiu, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, a reușit o nouă clasare pe podium și a luat bronzul în cursa de 5 Km, categoria tineret U23, pe echipe. Reprezentantele Gorjului, atletele de la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii: Andreea Chivoiu, Mihaela Cepoi, Elena Bărăitaru și Maria Gherghinoiu au terminat cursa pe locul 3. Pe locul doi s-a clasat CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, iar pe primul loc, CA Mica Roma Blaj.

„Atleta noastră s-a descurcat foarte bine și-a reușit un nou record personal în cursa de 5 Km. Andreea a alergat cei 5 Km în 17:38.57, reușind un nou record personal pe această distanță. Andreea ne-a declarat că este într-un vizibil progres și fericită pentru rezultatul obținut la București”, a anunțat csmtargujiu.ro.

Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: