Speranțe pentru aproape două mii de salariați ai CEO

Nevoia de cărbune și valul de pensionări din minerit și energie ar putea prelungi pentru o perioadă nedeterminată contractele de muncă pentru cei aproximativ două mii de salariați din Complexul Energetic Oltenia, care încă stau cu emoții în privința locului de muncă. În vară, contractele lor au fost prelungite cu încă trei luni. 

Senatorul Ion Iordache a declarat că a purtat discuții cu ministrul Energiei și că oamenii vor rămâne în companie indiferent ce spune planul de restructurare pentru că e nevoie de personal mai ales în contextul în care se anunță pensionări masive din minerit.

„Se are în vedere în permanență ca energia pe cărbune de la CEO să fie activă. Așa cum a spus și președintele Ciucă, și ministrul Energiei, vom face să rămână în continuare indiferent ce spune planul de restructurare. Proceduri au, au expropriat de curând. Cei de la companie au de făcut treaba asta în continuare. Ideea este ca acei oameni să rămână definitiv în companie la un moment dau și până atunci să se prelungească”, a declarat senatorul Ion Iordache, la Radio Infinit.

Galerie foto


Vizualizări: 3,655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: