Ce încasări lunare are Parcul Industrial de la Sadu

Parcul Industrial Gorj, aflat sub administrarea Consiliului Județean, este în prezent pe profit. Directorul parcului, Eftemie Popescu, a declarat că încasările lunare ajung la 50.000 de lei, acestea provenind din chiriile plătite de cei 21 de agenți economici care își desfășoară activitatea în incinta parcului din Bumbești-Jiu.

Parcul nu are datorii la bugetul de stat, deși mai are de recuperat unele restanțe de la agenții economici care au operat aici.

În Parcul Industrial Gorj din Bumbești-Jiu activează 21 de firme, cu peste 600 de angajați. Societatea se află sub controlul Consiliului Județean și se întinde în prezent pe o suprafață de 18 hectare, toate halele fiind ocupate. În anul 2003, s-a stabilit cadrul legal pentru crearea parcurilor industriale, iar în județul Gorj o suprafață de 186.200 mp de teren și 38.000 mp de clădiri, anterior parte a Companiei Naționale Romarm și administrate de U.M. Sadu II, au fost transferate în patrimoniul Consiliului Județean Gorj. Acestea au fost ulterior incluse în domeniul privat al județului, fiind creată societatea S.C. Parc Industrial Gorj S.A. Bumbești-Jiu pentru administrarea lor.

Vizualizări: 1,744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: