Secretul lui Petev prin care Universitatea a învins Rapidul

Ivaylo Petev  a dezvăluit mutarea de șah-mat prin care l-a învins pe Cristiano Bergodi. Meciul dintre Universitatea Craiova și Rapid s-a încheiat cu scorul de 2-1 deși oltenii au fost conduși și erau în inferioritate numerică.

Trupa din Bănie a învins rivala din Giulești cu ajutorul reușitelor semnate de Ștefan Baiaram și Alex Mitriță, din penalty, în vreme ce oaspeții au punctat prin Funsho Bamgboye.

Ivaylo Petev a dezvăluit apoi mutarea de șah-mat prin care l-a învins pe Cristiano Bergodi.

La flash-interviul acordat imediat după meci, Petev a precizat care a fost momentul în care a făcut mișcarea tactică prin care l-a învins pe Bergodi și a obținut a doua victorie din tot atâtea partide în play-off.

„Când am primit gol și am luat roșu, ne-am gândit că trebuie să jucăm! Am meritat să câștigăm. Am jucat cu un om mai puțin 45 de minute cu tot cu prelungiri împotriva unei echipe foarte bune. Felicit jucătorii, felicit suporterii care au fost al 12-lea jucător. Mă bucur foarte mult că am făcut atâția oameni fericiți. Cei care au intrat de pe bancă au făcut un joc bun. Ăsta a fost principalul motiv pentru care am câștigat. Am pus încă un fundaș și am reușit un contraatac, am avut o situație curată de gol. Dacă atunci reușeam să dăm gol, meciul era mult mai liniștit. Felicit încă odată jucătorii, și-au dorit victoria.

(n.r. – Mitriță) El astăzi a fost căpitan, a fost lider, a arătat exact ceea ce trebuia.

(n.r. – dacă Mitriță va fi la națională) Nu am eu un răspuns la acest lucru. Părerea mea e că locul lui e în naționala României. El e și prietenul meu și nu vreau să mă pun în locul lui. Dar spun ceea ce cred”, a declarat Ivaylo Petev, după Universitatea Craiova – Rapid 2-1.

Vizualizări: 1,435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: