Victorie în meciul cu Măgura Cisnădie!

CSM Târgu Jiu a obținut sâmbătă o victorie importantă în lupta pentru evitarea locurilor de baraj. Echipa primăriei a trecut de Măgura Cisnădie, scor 25-23, la pauză 14-11 , într-un meci din etapa a 21-a din Liga Florilor Mol.

CSM Târgu Jiu s-a impus la finalul unui meci în care gruparea gorjeană a condus aproape tot jocul pe tabela de marcaj, în timp ce Măgura Cisnădie a condus o singură dată, în debutul partidei, după ce a marcat primul gol al meciului. În rest, CSM Târgu Jiu a condus pe tabelă mai bine de 50 de minute.

Cea mai bună marcatoare a echipei primăriei a fost Gilda Simao, ultimul transfer al CSM-ului, care a înscris 9 goluri.

CSM Târgu Jiu a câștigat astfel în fața unei echipe cu care se află în luptă directă pentru evitarea locurilor de baraj. Echipa lui Liviu Andrieș a bifat două obiective importante la finalul acestei confruntări, cele trei puncte, dar și o victorie la o diferență de cel puțin două goluri, arată csmtargujiu.ro.

Cum CSM Târgu Jiu a pierdut în tur, la Cisnădie, la un singur gol diferență, victoria la două goluri îi conferă grupării gorjene un avantaj uriaș în cazul în care cele două echipe vor termina la egalitate la finalul sezonului.

Vizualizări: 366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: