Se caută constructor pentru UPU Târgu Jiu

Unitatea de Primiri Urgență din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu va beneficia de lucrări de modernizare și reabilitare majore. Proiectul este finanțat pe fonduri europene.

Consiliul Județean Gorj a scos la licitație serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuție pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, locația Str. Tudor Vladimirescu.

Investiția se ridică la 4,8 milioane lei fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau cererilor de participare este 7 mai.

Reorganizarea funcțională a UPU presupune recompartimentări, schimbări de destinație ale unor încăperi, modernizări, igienizări, refacerea tuturor instalațiilor interioare aferente (electrice, sanitare, termice, ventilații, instalații gaze medicale) și reconsiderarea finisajelor în așa fel încât să se obțină o unitate modernă, care să respecte toate normele aflate în vigoare.

În plus, UPU va fi extinsă în zona corpului B cu o construcție pe parter. Noua construcție va avea destinația de salon urgențe. La final, Unitatea Primiri Urgențe va avea în dotare un spațiu de triaj, birou de informare/documentare, cameră de resuscitare, săli de urgențe majore, spații de izolare, așteptare, depozitare și decontaminare, grupuri sanitare pentru pacienți și angajați.

De asemenea, în cadrul proiectului, vor fi achiziționate echipamente și dotări specifice (ecograf mobil, monitor funcții vitale, dispozitiv portabil iluminare vene, defibrilator, tărgi radio transparente, cărucioare transport pacienți etc.).

Durata totală a contractului de lucrări este de cel mult 19 luni de la data semnării contractului.

Vizualizări: 2,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: