Ce primării fac angajări în această perioadă

Mai multe primării din Gorj au scos posturi la concurs în această perioadă. Primăria Runcu are nevoie de un muncitor calificat în cadrul Compartimentului de Întreținere și Gospodărire Comunală. Concursul va avea loc pe 22 aprilie, dar cei interesați trebuie să depună dosarele până pe 8 aprilie. Condiții pentru candidați: să fie absolvent de școală profesională; vechime în muncă – minimum 5 ani; specializare lăcătuș.

Primăria Urdari angajează șofer cu permis de conducere categoriile B, C, E, D; cardtahograf; atestat profesional transport marfă și persoane și trei ani vechime. Termenul limită de depunere a dosarelor este 6 aprilie, iar concursul va începe pe 13 aprilie cu proba scrisă.

Primăria Slivilești caută muncitor calificat (fochist clasa C), autorizat I.S.C.I.R, cu sau fără vechime. Termenul limită de depunere a dosarelor este 30 martie, cocursul fiind pe 7 aprilie - proba scrisă și 10 aprilie - interviul.

Primăria Turburea din județul Gorj organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de șef birou – din cadrul Biroului Contabilitate. Candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice; studii universitare de mașter în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice; 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice. Data limită pentru depunerea dosarelor este 1 aprilie. Concursul va avea loc pe 13 aprilie - proba scrisă și 15 aprilie - interviul.

Mai multe posturi sunt scoase la concurs de primăria Rovinari. Este vorba despre un post de manager la Casa de Cultură și Biblioteca Orașului Rovinari, un post de consilier superior și unul de consilier debutant.

Vizualizări: 2,367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: