Pachete cu alimente pentru nevoiași la Turburea

Primarii din mai multe localități din Gorj sprijină în această perioadă persoanele aflate în dificultate. Unii au decis să meargă la cumpărături pentru persoanele vârstnice, la Turburea sunt sprijinite persoanele neajutorate, iar în comuna Scoarța au ajuns donații pentru persoanele aflate în izolare. De precizat este faptul că majoritatea celor care sunt izolați în Scoarța sunt cetățeni de etnie rromă.

Autoritățile din comuna Turburea acordă în această perioadă o atenție deosebită persoanelor vârstnice, dar și celor neajutorate. Cei din această ultimă categorie au primit pachete cu alimente din partea primăriei. ”Ne pasă de toți cetățenii din comună, iar persoanelor fără sprijin le sunt date pachete cu alimente, având în vedere situația critică prin care trecem cu toții. Îi rog din suflet, să rămână în acasă, până va trece acest dușman nevăzut. Dumnezeu să aibă grijă de toată lumea”, a precizat Ion Bârcă, primar.

Și în comuna Scoarța autoritățile locale au împărțit pachete. Aici beneficiare au fost persoanele izolate, majoritatea de etnie rromă. Ajutoarele au venit la fix. ”Primăria Scoarța în colaborare cu Instituția Prefectului, Consiliul Județean și Crucea Roșie Gorj au distribuit sâmbătă peste 400 de kilograme de alimente necesare unui număr de 130 persoane izolate la domiciliu din cauza noului virus COVID-19. Menționez ca aceste produse nu au fost achiziționate din bugetul local al Primăriei Comunei Scoarța, ci au fost donate prin Crucea Roșie Gorj, destinate doar persoanelor izolate la domiciliul”, a precizat Ion Stamatoiu, primarul din comuna Scoarța.

Galerie foto


Vizualizări: 1,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: