Spitalul din Târgu Cărbunești strigă după ajutor

Spitalul din Târgu Cărbunești, acolo unde vor fi tratați numai pacienții diagnosticați cu COVID-19 din Gorj, strigă după ajutor. Conducerea unității spitalicești face un apel la gorjenii care pot dona diferite sume de bani pentru ca unitatea spitalicească să fie pregătită pentru ce va urma.

În condițiile în care România se îndreptă cu pași repezi spre scenariul 4, conducerea unității spitalicești unde vor fi tratați gorjenii care vor fi contaminați face apel la sprijinul oamenilor. ”Spitalul de Urgență din Târgu Cărbunești lansează campania de strângere de fonduri din donații pentru a ajuta personalul medical implicat în lupta cu COVID-19. Din fondurile donate vor fi achiziționate echipamente de protecție pentru personalul medical din spital și structurile de urgență, dezinfectanți, dar și echipamente și aparatură medicală”, se arată în apelul umanitar făcut de conducerea Spitalului din Târgu Cărbunești.

Persoanele juridice care doresc să doneze bani, medicamente, materiale sanitare sau orice fel de ajutor trebuie să încheie cu unitatea spitalicească un contract de sponsorizare. Persoanele fizice pot efectua donații în numerar în contul unității, dar vor trebui să specifice la obiectul transferului ,,DONAȚIE COVID”.

Mai mulți primari din Gorj, în special cei din zona de acoperire a Spitalului din Târgu Cărbunești, s-au arătat interesați în a sprijini unitatea spitalicească.

Vizualizări: 14,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: