Sătenii vor echipă de fotbal: "Avem teren cum nu au alte comune, dar pe el pasc vacile"

Localnicii din comuna Bumbești-Pițic doresc să aibă o echipă de fotbal în comună. Solicitarea cetățenilor este fondată, mai ales că, susțin ei, comunitatea dispune de un teren cum puține localități din județ au, dar care servește doar ca pășune pentru animale.

Cetățenii se plâng și de faptul că tinerii din localitate, care vor să joace fotbal, sunt nevoiți să meargă la echipele din alte comune, deoarece în Bumbești-Pițic nu au această posibilitate.

"Vin și eu cu o propunere pentru comuna noastră. Așa cum majoritatea dintre noi știm, în comună aveam și noi o echipă de fotbal care reprezenta comuna la nivel de județ, iar multă lume venea cu drag la meciurile echipei. Se pare că de ani buni, nimeni din conducerea primăriei nu vrea să facă absolut nimic pentru sport și pentru tinerii acestei comune. Avem un stadion de fotbal cum multe comune nu au, și totuși ele au echipă de fotbal, iar la noi, pe stadionul în care s-au investit mulți bani, pasc vacile... Merg pe stradă și mă opresc copii din această comună, enorm de mulți, care mă întreabă de ce la noi nu putem să facem o echipă să jucăm și trebuie să mergem să jucăm în alte comune. Precizez că în această vară se poate înscrie o echipă de fotbal la AJF Gorj. Poate doamna primar Irina Cojocaru ne va susține și pe noi cu această mică dorință", a declarat un localnic.

Un alt tânăr din comuna Bumbești-Pițic este de aceeași părere. "Sunt foarte mulți tineri și adulți de valoare în comuna noastră care vor să reprezinte o echipă de fotbal, dar din păcate, neavând una, sunt nevoiți să joace pentru comunele vecine și să reușească performanțe acolo. Avem nevoie de puțin ajutor din partea primăriei pentru a pune bazele unei echipe care să reprezinte cu mândrie comuna Bumbești-Pițic."

Primarul din comuna Bumbești-Pițic, Irina Cojocaru, nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere pe acest subiect.

Vizualizări: 3,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: