S-a stabilit programul etapei a 7-a din Liga 2. La Târgu Jiu vine Corvinul Hunedoara!

După două zile de pauză în Liga 2, fără vreun meci programat după ce runda a 6-a s-a încheiat marți seară, campionatul continuă cu etapa a 7-a. ACS Viitorul va primi, la Târgu Jiu, vizita unei echipe din fruntea clasamentului, Corvinul Hunedoara.

Primul meci al etapei este programat vineri, sâmbătă sunt stabilite din nou șapte partide de la ora 11:00, iar duminică și luni vor avea loc câte un joc.

Partidele care au loc la Cisnădie, Dej și București vor fi televizate, iar cele de la Tunari și Clinceni vor fi transmise în direct de FRF.

Liderul campionatului, CSC Șelimbăr, primește vizita, de la ora 16:00, la Cisnădie, a Gloriei Buzău. Ambele echipe sunt neînvinse și sunt despărțite înaintea jocului direct de două puncte. Această partidă va fi televizată de deținătorii de drepturi TV.

Sâmbătă sunt programate meciuri din nou doar de la ora 11:00, la Reșița, Târgu Jiu, Mioveni, Tunari, Târgoviște, Clinceni și Turnu Măgurele. Dintre acestea, FRF a decis să transmită în direct pe platforma sa, FRF.tv, două dintre ele, pe cele de la Tunari și Clinceni.

Concordia, Corvinul, CS Mioveni, Chindia și CFC Argeș, echipe cu pretenții în campionat, nu vor fi transmise nici de televiziunile deținătoare de drepturi tv și nu au stârnit interesul nici celor de la FRF. În schimb, deținătorii de drepturi TV, DigiSport și PrimaSport, au fost interesați de jocul dintre Unirea Dej și Unirea Slobozia, programat duminică, de la ora 11:30!

În fine, partida care încheie etapa are loc luni, de la ora 18:00, la București, între Steaua și CSM Slatina.

Program etapa 7, Liga 2, sezon 2023-2024:

vineri, 22 septembrie 2023, ora 16:00

CSC Şelimbăr – Gloria Buzău – DigiSport, PrimaSportsâmbătă, 23 septembrie 2023, ora 11:00

CSM Reșița – Concordia Chiajna

ACS Viitorul Târgu Jiu – Corvinul Hunedoara

CS Mioveni – Progresul Spartac

CS Tunari – FK Miercurea Ciuc – FRF.tv 

Chindia Târgovişte – CSC Dumbrăviţa

Metaloglobus Bucureşti – Ceahlăul Piatra Neamţ – FRF.tv 

CSM Alexandria – Campionii FC Argeş

duminică, 24 septembrie 2023, ora 11:30

Unirea Dej – Unirea Slobozia – DigiSport, PrimaSport

luni, 25 septembrie 2023, ora 18:00

Steaua – CSM Slatina – DigiSport, PrimaSport

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: