S-a accidentat și poate rata derby-ul cu FCSB

Alexandru Mitriță s-a accidentat în meciul din „sferturile” Cupei României și poate rata meciul cu FCSB. Derby-ul este programat pentru duminică, 7 aprilie, în etapa 3 din play-off.

„„„„„„„„„„„„„„„Oltenii au fost eliminați din Cupa României de Oțelul după ce trupa lui Dorinel Munteanu a dat lovitura pe Oblemenco în minutul 114, grație unei reușite semnate de Joao Lameira (24 de ani), dar aceasta a fost doar una dintre veștile proaste ale serii pentru craioveni.

Mai grav decât ratarea calificării pare a fi faptul că oltenii l-au pierdut pe Alexandru Mitriță.  Starul Universității Craiova, a părăsit terenul din cauza unei accidentări în meciul cu Oțelul Galați.

Chiar pe finalul primei reprize, la o acțiune în banda stângă, Mitriță a fost faultat de gălățeni și a resimțit dureri la gleznă. Medicii oltenilor au intervenit pentru îngrijiri, iar Mitriță a continuat partida.

La două minute după reluarea partidei, Mitriță a făcut un sprint în atac, însă durerile au revenit și s-a prăbușit pe gazon. El a primit din nou îngrijiri medicale, însă nu a mai putut continua partida. Vârful Elvir Koljic (28 de ani) a fost introdus în locul său pentru ultimele minute din partida cu Oțelul.

Vizualizări: 423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: