Rovinăreanul care a cultivat canabis a fost arestat preventiv

Tânărul de 32 de ani, din Rovinari, care a fost prins de procurorii DIICOT că a cultivat canabis pe malul Jiului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Măsura preventivă a fost cerută de procurorii de la Crimă Organizată și Terorism Craiova. 

Avocatul suspectului a cerut ca această măsură să fie înlocuită cu arestul la domiciliu, dar magistrații din Dolj au respins această cerere. 

Decizia poate fi contestată. 

Tânărul a fost prins în flagrant după ce a încercat să vândă 40 de grame de canabis cu 1500 de lei chiar unui investigator sub acoperire.

“Ulterior, împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au fost puse în executare patru mandate de percheziţie domiciliară  în oraşul Rovinari, județul Gorj , ocazie cu care au fost descoperite și ridicate  cantitatea de  350 grame de canabis, un cântar de precizie, 5 grindere, un telefon mobil, seminţe de canabis şi o sumă de bani, în lei. În urma extinderii cercetărilor în cauză, a fost identificată pe un teren din localitate, înconjurat de vegetaţie, o cultură outdoor de cannabis ( supravegheată video) stabilindu-se că a fost înființată și   intreținută de  inculpat.  Cele  90 de plante  (în ghiveci), aflate în diferite stadii de vegetaţie  au fost ridicate, rezultând în urma recoltării cantitatea de  180 de kilograme  masă verde de canabis”, a transmis DIICOT.

Vizualizări: 1,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: