Revine pe lista de senatori ai PSD Gorj

Mihnea Costoiu, rectorul Politehnicii București, fost senator de Gorj, nu exclude o candidatură la alegerile parlamentare, din partea PSD.

Gorjeanul nu a luat încă o decizie, dar lucrurile vor fi mai clare după ce se vor purta discuții cu premierul Marcel Ciolacu, în interiorul partidului.

Mihnea Costoiu spune că proiectele sale au fost susținute de președintele PSD, iar asta îl determină să creadă în echipa.

”E o întrebare grea, deși nu mai e mult timp. Discuția o vom avea în interiorul partidului și decizia o vom lua împreună cu domnul președinte Ciolacu. Important este ca proiectul major al partidului să fie un proiect care să fie pus în operă. Prezența mea în această poziție este una în a susține acest proiect. Decizia mea a fost să nu mai candidez acum patru ani de zile, toată lumea a respectat-o. Proiectele pe care le-am propus în această perioadă au fost preluate, au fost susținute și asta este motivul pentru care am acceptat cu drag să intru în această echipă de conducere”, a transmis Costoiu, la Radio Infinit.

Candidatura lui Mihnea Costoiu l-ar putea face pe actualul senator gorjean, Cristinel Rujan, să își piardă funcția.

Vizualizări: 4,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: